Laadpaal thuis

Een laadpaal thuis is natuurlijk zorgeloos rijden, elke dag kunt u de auto weer opladen en u bepaald zelf wanneer u gaat laden. Misschien heeft u ’s avonds een dal tarief of overdag een overschot aan zonne-energie.

Wij adviseren bij u thuis in de meeste gevallen een laadpaal met dynamische loadbalancing, deze techniek meet de in- en uitgaande stroom in uw woning en zorgt er voor dat de lader maximaal gebruik kan maken van uw netwerk en nooit de zekeringen overbelast als u bijvoorbeeld aan het koken of wassen bent, of misschien in de sauna zit. Met deze optie kunt u profiteren van hoge laadsnelheid en lage vaste stroom tarieven.

De lader zal continu meten of er andere verbruikers aan staan en wij stellen de waarde van uw hoofdzekeringen in zodat deze nooit overschreden worden. We stellen de waarde vaak in op 90% zodat ze niet op hun piek komen.

We bieden ook laadpalen aan die op een eco stand kunnen laden, deze zal in de eco stand pas beginnen met opladen als er een overschot aan zonne-energie wordt gedetecteerd.

Een eigen laadpaal thuis, dit is veel voordeliger laden en vele malen sneller dan via het stopcontact!

Mocht het zo zijn dat u in bezit bent van een zakelijke auto, dan kunnen we de paal online zetten en kan de stroom gelijk verrekend worden met de werkgever. Of een kWh meter installeren om de geladen stroom bij te houden.

Er is ook een mogelijkheid om de paal online te zetten en een tarief in te stellen voor andere gebruikers.

Neem contact met ons op

Als u vragen heeft over de mogelijkheden, stuur ons een bericht of bel ons op 06 134 92 577.

Stuur ons een bericht

Adres

Oudestraat 7
9981 BD Uithuizen

Telefoonnummer

06 134 92 577

E-mail

info@ebm-laadpalen.nl

h

Algemene voorwaarden